Гарні привітання з Медовим Спасом простими словами

Вітаю з найсвятішим святом медовим Спасом! Бажаю тобі життя таку солодку як той мед, який ти п’єш в цей день і урожай такий зелений, як то яблуко що ти їси в цей день. Та будь ти врятованим в цей день і дякуй Бога свого за ті дари що на столі твоєму

Улюблена дружина, хочу привітати тебе зі світлим і чистим святом, Медовим Спасом! Нехай очі твої завжди випромінюють радість і світло, як сьогодні! Нехай на солодких вустах твоїх, моя мила, красується посмішка! А Господь дарує тобі міцне здоров’я і благополуччя, оберігає від печалей, бід і наклепу!

Вітаю з Медовим Спасом. Бажаю медового щастя для душі, медової любові для серця, медового смаку для кожного дня благодатній і мирного життя.

Дорогий друг. Вітаю тебе з Медовим Спасом. Бажаю, щоб будинок твій був сповнений, як стільники у вуликах, щоб помисли були чисті, як вода в джерелі, щоб щастя в домі було, як зерен в макової голівці, а все погане обходило стороною і забуло до тебе дорогу. Хай буде з тобою Господь.

Вітаю з Медовим Спасом і від душі бажаю, щоб щастя твого серця було солодким, як мед, щоб кожен день був наповнений приємним ароматом любові і натхнення. Нехай Господь відводить від твоєї сім’ї всі біди і недуги, нехай Він дарує тобі сили, віру і терпіння для здійснення добрих і справжніх чудес.

Вітаю тебе з Першим Спасом! Бажаю, щоб кожен твій день, подібно дня маленької бджоли, був наповнений корисною працею. Щоб дім твій був сповнений, як стільники. Щоб життя було солодким, як мед, і освячена Божою Благодаттю, як і Дари в цей день.

З православним святом, зі Спасом Медовим! Цей день для всіх християн є частиною великої традиції, що включає в себе освітлення води і першого врожайного меду після поста. Не будемо забувати про них, тому зробимо все, як робили наші предки.

Кожна людина має право по-особливому сприймати світ, але релігійні свята об’єднують всіх віруючих людей. Я поспішаю тобі побажати щастя і душевного блаженства, яких можна знайти і в мирському житті. Нехай Господь тебе охороняє від проступків, поганих думок і сумного настрою. Відкривайся тільки позитивних моментів життя і вірі в прекрасне майбутнє, так як саме це здатне стати унікальною основою для досягнення того, про що ти насправді мрієш. Нехай в цей знаменний день твоя душа буде зігріта Божим благословенням, богослужінням і церковною молитвою. Бажаю тобі відкрити саме ті межі світу і своєї душі, які обов’язково посприяють появі міцної основи для віри в світле майбутнє. Бажаю тобі відчути те, що Господь і весь всесвіт повернені найкращою стороною і для виконання заповітних бажань існує багато можливостей.