Гарні привітання з Водохрещем у прозі, українською мовою

Нехай Господь дарує вам любов, і допоможе надії не зійти зі шляху. Нехай він зберігає вас від усіх негараздів, і назавжди допоможе віру зберегти. З Хрещенням Господа!

Хрещення Господнє один з найдавніших християнських свят, в цей день очищається душа від суєти і печалі, наповнюється вищим сенсом, світлом, добротою, любов’ю, нехай хрещенські морози не вгамують її. Нехай Вам відкриється краще в людях, нехай запанує мир, краса, щастя в родині і справах, нехай щаслива зірка освітлює вам дорогу!

Вітаю з Хрещенням Господнім і від усього серця бажаю чистого ковтка свободи, натхнення і легкості. Нехай Ісус допоможе стати на вірний шлях, нехай ангел захистить від бід і всякої розрухи. Бажаю міцних сил, добрих благ і улюблених людей поруч.

Морозний ранок, красиве, сонячне говорить про те, що настав світле свято Хрещення Господнє. Так хочеться, скупавшись в ополонці святий водиці, очистити свою душу, поправити здоров’я. Я щиро хочу привітати Вас зі святом. Нехай це світле свято підніме Вам настрій. Нехай на Вашому обличчі не зникає посмішка радості, бажаю Вам щастя, здійснення всіх помислів і прагнень. Нехай ангел-охоронець завжди береже Вас. Міцного здоров’я Вам, величезного щастя, чистої взаємної любові. Успіхів і везіння Вам у всьому.

Бажаю в Хрещення Господнє відчути Божий подих, просочитися святістю і зрозуміти Його промисел! Нехай несвідомо прихована образа звільнить сьогодні твоє серце і наповнить світлом, теплом і добром, в чому тобі допоможе обмивання святою водою. А хрещенські морози лише загартують твоє тіло, дух і волю!

Бажаю спокою й умиротворення. Умій розважатися від душі, не турбуватися через дрібниці, мати повну кишеню заощаджень. Нехай проблеми не затьмарять настрій, і негаразди обходять стороною. Бажаю, щоб свята вода прогнала печаль і нудьгу, залишивши тобі тільки відчуття щастя. З Хрещенням Господнім!

Сьогодні 19 січня звідусіль чується дзенькіт дзвонів. Мороз і свіже повітря наповнюють душу чистотою. Я хочу привітати тебе з цим світлим святом. Нехай твій будинок наповнитися щасливими моментами, радісними днями і незабутньою любов’ю. бажаю,щоб твоє серце переповнювала доброта, душа була спокійна, а розум чистим. Нехай на твоєму життєвому шляху тебе обійдуть негаразди і розчарування. Дай Бог тобі здоров’я і радості.

Привітання з Водохрещем до сліз

Привітати з Водохрещем до сліз

Вітаю з цим найбільшим християнським святом і бажаю зануритися, як в ополонку, в пучину щастя, любові і удачі! Нехай здоров’я буде міцним, енергія б’є ключем і кожен день дарує масу позитивних вражень, і емоцій!