Кращі християнські привітання з днем народження у прозі

Вибираючи з наших християнських привітань з днем народження , Ви даруєте частинку душі і всі слова стають більш значимими і персональними, адже вони від Вас!

З днем ​​народження тебе, дорогий! Завжди пам’ятай про Бога, але чудеса роби своїми сильними чоловічими руками і вірним серцем – піклуйся про близьких, люби свою сім’ю! Ще бажаю тобі мудрості, щоб знати, коли треба змиритися, а коли – взяти ситуацію в свої руки!

Нехай Господь пошле тобі своє благословення в цей день народження! Бажаю відмінного здоров’я, щирої любові в серці і непохитної віри в душі! Нехай всі твої благі бажання збудуться, щоб світ став добрішим, яскравіше і красивіше!

Вітаю! Хочу побажати тобі успіхів, щоб твій ангел-хранитель берег тебе від зла та заздрості, ворогів і недоброзичливців, підлості й користі. Нехай сім’я буде міцною, будинок повна чаша, а друзі завжди поруч!

Нехай осяє твою душу світла надія, нехай Бог пошле тобі любов і благодать. Вітаю тебе з днем ​​твого народження, з днем, коли до тебе приставлений був твій ангел, і нехай він допомагає тобі у всьому і завжди, з днем, коли на небі запалилася твоя зірка, так нехай вона світить довго і яскраво.

Нехай всі святі тебе зберігають, а ти завжди в душі храни віру. Нехай господь завжди вкаже тобі вірний шлях, а ти люби людей всім серцем. Нехай зірка удачі, завжди висвітлює твоє життя. Вітаю тебе з днем ​​народження!

Сьогодні хочемо вам побажати душевних сил і тілесного здоров’я! Нехай мир і любов збільшаться в вашому житті! Нехай ангел-охоронець буде вашим вірним супутником по дорозі земного життя, і нехай він ретельно оберігає ваше дорогоцінне здоров’я! Нехай душевна радість перебуває з вами вічно, нехай допомогу Бога відчувається вашим серцем! Духовних дарів вам, всеспасітельной любові, благодаті Божої, міцної віри, незгасаючої надії і, звичайно ж, великої сили духу встояти перед гріхами земними! Добрих прихожан вам в будинок, і бажаємо, щоб до кожного ви могли знайти свій підхід! Нехай слово Боже веде вас по вірному шляху! І нехай вам буде легко і радісно крокувати по життю! Допомоги Господньої вам у всіх справах і починаннях! Нехай світлий дух віри вас освятить! З небес нехай донесе до вашого слуху ангельське спів! Хай береже вас Бог! З Днем народження!

Дарує життя Бог. Значить, ти потрібен світу! Нехай незгасний світло віри супроводжує тебе по всіх усюдах! Нехай радість і любов з Божого благословення йдуть поруч з тобою. Бажаю, щоб чистою залишалася душа, міцним здоров’я, світлими помисли!