Кращі привітання з Трійцею своїми словами

В чудовий день, в свято Трійці від чистого серця бажаю мирної, доброї, щасливого життя, в якій не буде ні бід, ні печалей. Нехай твоя дорога буде встелена квітами радості, нехай на твоєму шляху розпускаються гілки надій, нехай Пресвята Трійця пошле світло благодаті і щирої любові для тебе і твоїх близьких.

Вітаю з Трійцею і від душі бажаю, щоб в твоєму житті цвіли розкішні сади щастя, щоб на серці завжди було легко і спокійно, щоб душа жила мрією і не однієї і, щоб всі ці мрії збувалися. Здоров’я тобі, блаженних думок і відчуттів, миру, радості і добра.

Хочу привітати вас з цим світлим весняним святом. Нехай віра та доброта керує вашим життям, а вміння вірити в чудеса зробить життя дивовижною.

Улюблена бабуся! Щиро вітаю тебе зі святом Святої Трійці! Хочу побажати в свято тільки самого кращого – віри, відкритого серця, успіхів,радості і добра! І, головне, міцного здоров’я! Нехай Господь допомагає тобі у всьому, і подарує довгі роки життя! Тепла і везіння!

Мені хочеться привітати вас зі святом, яке в першу чергу асоціюється з добротою, з світлістю, з чистотою розуму. Йдеться про свято під красивою назвою Трійця. Мені хочеться в першу чергу побажати вам у цей чудовий день всього лише одного єдиного – міцного здоров’я. Повірте, що важливіше і значніше цього не може бути нічого, так що краще всього стежте за своїм здоров’ям, тоді все буде відмінно. Пам’ятайте, що сьогоднішнє свято потрібен для того, щоб освіжити свої думки, щоб залучити удачу в свою сім’ю, успіх в свій будинок. Для цього вам необхідно прикрасити свою квартиру гілочками березами, а також різними кольорами. Це допоможе залучити вам щастя для кожного члена своєї сім’ї. Вдалого і щасливого святкування вам! Проведіть цей день разом зі своїми рідними та коханими людьми.

Свята Трійця – велике свято, коли потрібно забути всі старі образи і впустити в серце стільки любові і добра, скільки можете. Вибачте всіх, хто заподіяв вам біль. Нехай ваш дім наповниться благополуччям і щастям. Вітаю зі святою Трійцею.

Вітаю тебе з Трійцею! Сьогодні – те свято, яке люблять і чекають всі православні. Хочу від душі побажати тобі щастя, здоров’я, і ​​щоб твоя віра в Господа тільки зміцнювалася! Нехай все буде так, як мріється! Нехай все виходить!

Трійця – одне з великих православних свят. Нехай же цей день буде сповнений щастя, радості і смиренності. Як єдині три божественних початку, так нехай будуть єдині у вашому житті віра, мудрість і добро. Забудьте про зневірі, даруйте близьким турботу і увагу, дякуйте Богові за кожен прожитий день, і тоді ваше життя наповниться світлом. Зі святом!