Кращі Різдвяні привітання до сліз

Нехай Різдво Христове до вас буде прихильно і не обділить радістю і вірою в прекрасне! Бажаю бачити тільки позитивне в будь-яких життєвих ситуаціях і заряджати своїм оптимізмом і невгамовною енергією оточуючих людей. Легкості вам на серце,

Нехай прихід у світ Христа пробудить в вас милосердя до ближніх, щоб у вас в 2021 році було якомога більше приводів його проявити. Бажаємо творити справи милосердя від чистого серця.

Вітаю з Різдвом Христовим! У це світле свято бажаю миру і добра, любові і щастя, благополуччя, успіху і міцного здоров’я. Нехай ангел-охоронець оберігає Вас і Ваших близьких від усіх бід, а в душі Вашій нехай запанують віра, спокій і благодать. Зі світлим святом Різдва!

Багато в Різдво бажають один одному любові, благополуччя, успіхів. А я хочу побажати тільки здоров’я і віри в Бога. Адже це і є – любов, благополуччя і успіх.

Бажаю світлого Різдвяного вечора на тлі ясної згасає зірки! Нехай її світло тягнеться довгою білою смугою в твоїй долі! Висвітлює радісні події і посмішку на обличчі. Благополуччя, доброти, величезного здоров’я і стійкості! Нехай смуток залишиться далеко позаду, а перед тобою відкриваються тільки позитивні враження!

Вітаємо зі святами нового Року та Різдва, нехай же вони пройдуть так, щоб було не просто, що згадати, а й що розповісти дітям і онукам. І, звичайно ж, гідно ознаменують прихід нової епохи в житті так, щоб вона була в тисячу разів краще за всіх попередніх.

Новий рік і Різдво – це два незабутніх свята. Хочу побажати тепла, справжнього чаклунства, масу чудових моментів, нехай мрії і бажання виконуються. В чудеса потрібно вірити і вони обов’язково будуть. Вітаю з чарівними святами!

Улюблена подруга, нехай прихід Різдва наповнить твоє серце безмежною любов’ю, щоб ти змогла поділитися цим прекрасним почуттям зі своїми близькими і друзями, а прекрасна Різдвяна зірка направитьтебе на шлях щастя і благополуччя. Щасливого Різдва Христового!

Радісно сміються діти і весело поскрипує сніжок, звучать на вулиці колядки, а в будинках смачно пахне медова кутя. Це в гості до нас прийшла славна Коляда зі своїми чудовими традиціями і завзятими святами. Щедрого вам різдвяного столу, добрих друзів, божої благодаті, душевної доброти і грузинського довголіття. І нехай здійсниться в вашому домі різдвяне диво під сяючою вогнями і пахне ялиною, таке, про яке ви завжди мріяли.