Найкращі Різдвяні привітання у прозі, українською мовою

Сьогодні торжество, яке уособлює справжнісіньке диво – Різдво Христове! Бажаю з дитячою наївністю знову повірити в прості і зрозумілі чудеса, які відбуваються з нами щодня! Так ти зміцниш віру і силу, а потім зможеш згадувати і втілювати в життя більш вагомі бажання!

З Різдвом Христовим! Бажаю ясного неба над головою і ясної думки в голові, бажаю щедрої радості для серця і почуття легкості душі. Нехай Господь береже тебе і людей, які тебе дороги.

Друзі, вітаю вас з самим добрим щирим святом! Нехай всі ваші мрії матеріалізуються, надії виправдовуються, а ідеї втілюються в реальність. Бажаю здоров’я вам і всім вашим рідним і близьким людям. Душевного спокою, щирої уваги, теплоти і ніжності. Нехай розмірене і спокійний плин життя іноді порушують сплески яскравих радісних подій!

Нехай Різдво Христове до вас буде прихильно і не обділить радістю і вірою в прекрасне! Бажаю бачити тільки позитивне в будь-яких життєвих ситуаціях і заряджати своїм оптимізмом і невгамовною енергією оточуючих людей. Легкості вам на серце, відмінного здоров’я і благополуччя в родині!

Ми спеціально обрали для вас привітання, які підійдуть, як для виступу перед компанією друзів, так і для особистого спілкування. До речі, ці короткі побажання так само чудово підійдуть для хлопця і дівчини.

Благодаті Господньої, заступництва і покровительства від Спасителя, що народився в цей світлий день. Здоров’я. Спокою. Міцної віри. З Різдвом Христовим!

З Різдвом! Бажаю здійснення усіх заповітних мрій. Щоб в житті було мало мрій, а тільки яскраво світило сонце.

Вітаю з Різдвом Христовим, зі святом надії і любові, зі святом радості та щедрості душі. Бажаю неймовірно щасливою атмосфери в будинку і навколо, бажаю, щоб найзаповітніше бажання здійснилося раптом. Нехай з життя піде смуток і печаль, нехай удачу і веселощі принесе січень.

Різдво Христове – це той казковий свято, в який збуваються всі мрії та побажання. Саме тому в цей чудовий день я бажаю вам тільки міцного здоров’я, тільки легкої удачі, тільки люблячого оточення. Хай сонце не покидає ваш будинок і ваші серця. З Різдвом Христовим!

Різдвяні привітання до сліз

Різдвяні привітання у прозі

Дорога! Щиро вітаю тебе з світлим, прекрасним святом – Різдвом Христовим! Від щирого серця та щирого серця бажаю прекрасного самопочуття, душевного і матеріального благополуччя, світлої надії, щирою, справжнього кохання, справжнього нескінченного щастя, постійної удачі, серйозних успіхів, красивою, світлої мрії, твердої віри в щасливе майбутнє. Нехай Господь і твій ангел-охоронець завжди вбережуть тебе від бід і негараздів.