Оригінальні привітання з Новим роком та Різдвом Христовим у прозі, українською мовою

Вибираючи з наших найкращих привітань з Новим роком та Різдвом Христовим у прозі, Ви даруєте частинку душі і всі слова стають більш значимими і персональними, адже вони від Вас!

На нашій планеті всі народи зустрічають Новий рік і Різдво по-різному. Але, як би там не було, ці свята у всіх однаково асоціюється з важливим рубежем, коли старе змінюється новим, а образи і проблеми поступаються місцем світлим і добрим подій. Ми бажаємо вам знайти в майбутньому році своє довгоочікуване щастя, досягти успіхів на важливих рубежах, втілити в життя найсміливіші і амбітні мрії!

Нехай яскравими фарбами святкових прикрас, забарвиться ваш настрій. Бажаю, щоб цей карнавал зимових свят підніс вам незабутні, феєричні враження, щоб в новому Новому році, гарний настрій і радісні усмішки були вашими постійними супутниками. З новим роком і Різдвом!

Я вітаю Вас з Новим роком. Це свято завжди асоціюється з хвойним запахом ялини, смаком мандаринів, вибухом хлопавок і відмінним настроєм! Але головне, що він асоціюється з Вашими новими планами, креативними ідеями і сміливими починаннями. Я бажаю, щоб всі Ваші задуми були втілені в реальність в новому році. Зі святом вас!

Вітаю з Новим роком та Різдвом! Бажаю, щоб ці свята подарували нам зимову казку і принесли в наше життя нові емоції та враження! Побільше здоров’я, щастя, щирої і чистої любові і нових успіхів!

Нехай під кришталевий дзвін келихів ваше життя перетвориться на чарівну казку. Нехай в ній весь наступний рік панують душевний спокій, затишок і іскриста радість. Навколо нехай будуть лише щирі посмішки, а всі проблеми і негаразди залишаться в році, що минає. З новим роком!

Божої благодаті, миру і любові бажаю вам в ці світлі і чудові святкові дні! Нехай здійсняться бажання, збудуться найзаповітніші мрії, душа наповниться гармонією, а всі рідні будуть здорові. З Новим роком, з Різдвом Христовим!

Вітаємо з справжнім чаклунством – з Новим роком та Різдвом! Нехай у вашому житті завжди буде місце чудесам, всі мрії обов’язково збудуться, життя тече розмірено і спокійно, а хвилювання в новому році буде пов’язано тільки з очікуванням чергового свята.

Всі ми чекали це свято: кожен вірив, що ось-ось здійсниться те саме чудо. Бій курантів дійсно заворожує, адже в цей момент починає здаватися, що мрії стануть реальністю. Відкриваючи пляшку шампанського, хочу побажати вам не переставати вірити! Цього року ваші бажання, мої рідні, обов’язково здійсняться. А ще нехай їсти червону рибку і чорну ікру ми будемо не тільки в святкові дні, а щодня. Вітаю! Не відмовляйте собі в задоволеннях.