Привітання з Трійцею у прозі, до сліз

Сьогодні світлий день – свято Святої Трійці. Привітаємо з ним всіх! Побажаємо всім зустріти втричі більше хороших людей! Побажаємо їм втричі більше посмішок. Це – день перемоги над темними силами. Зі святом! З Трійцею!

Як колись зійшов на учнів Христових Дух Утішителя, так і на тебе нехай зійде Божа благодать, наповнюючи життя світлом безтурботної радості і надихаючого щастя! З Трійцею!

Подякуй в цей день небесних покровителів. Подякуй за все, що у тебе є кращого і помолися з потроєною силою. У трьох особах побач одне – і ти про це не пошкодуєш. Вітаємо з Трійцею! У цей день ми чекаємо схвальних знаків понад, В цей день ми бачимо сутність Бога ясніше звичайного. Вітаємо з Трійцею!

Привітання з Трійцею своїми словами

Привітання з Трійцею у прозі

Друзі мої! Нехай в велике свято Трійці до вас повернеться все хороше, що ви зробили у своєму житті! Відпочиньте на славу за ці три дні, забудьте про побутові проблеми, про щоденні турботи, наберіться сил, щоб йти назустріч долі і не знати втоми. Нехай ваші мрії здійсняться, а бажання перевтіляться в життя. Нехай цей день принесе вам Божу благодать і радість. Радійте цьому святу і прославляйте силу Господню. Він допоможе вам в починаннях, завжди підтримає. Бажаю вам хороших вчинків і діянь, адже лише ми зможемо допомогти близьким людям очиститися від гріхів. Нехай ваша душа знайде свободу, а життя наповниться істинним сенсом. Нехай вам у всьому щастить! Бажаю, щоб ви ні в чому не мали потреби! Будьте коханими, здорові, посміхайтеся кожному дню, який дарує вам життя! Вітаю зі святом Святої Трійці!

Із задоволенням вітаю тебе з днем ​​Трійці! Любов і щастя переповнюють наші серця. А значить, Бог щедро благословляє нас, даруючи радість на кожен день! Бажаю, щоб ми все життя купалися в цих світлих хвилях!

Зі святом Трійці вас! Нехай урочистий дзвін дзвонів наповнить душу натхненням і радістю, зміцнить віру і подарує надію, зцілить недуги і нагородить терпінням, мудрістю, життєвими благами і щасливими миттєвостями.

Сьогодні чудове свято, день Трійці, і мені хочеться привітати тебе, побажати радості і благополуччя, везіння і добра. Цей день – дійсно святий, так нехай же ти переймешсяйого святістю і захочеш робити якомога більше добрих справ!

Вітаю вас з Трійцею! Від душі хочу побажати вам віри в себе, удачі, терпіння і життєвої енергії! Найчастіше звертайтеся до Господа, адже він чує кожного з нас! І хай допоможе вам Господь зробити життя таким, про яку ви мрієте! Добра вам і благополуччя!