Щирі привітання з Яблучним Спасом

Вибираючи з наших зворушливих привітань з Яблучним Спасом до сліз, Ви даруєте частинку душі і всі слова стають більш значимими і персональними, адже вони від Вас!

Шановні православні! Привітаємо один одного зі світлим Днем – Днем Преображення Господньою дорогою. Освятимо дари землі в храмах, скуштуємо яблучних плодів Другого Спаса, почастуємо медом близьких і зміцнимося в вірі. Будемо сподіватися на добре майбутнє, слухати, що підказує нам Отець Небесний, і щиро любити один одного.

Нехай разом з чудовим, дурманним, солодким ароматом наливних, стиглих яблучок до ваших осель увійде таке ж незрівнянне, запаморочливе і величезне щастя. Нехай Господь благословить і вбереже ваші душі від скверни, поганих помислів і злих людей. Нехай у ваших серцях зміцниться свята віра, а життя стане доброю, світлою, благополучної і радісною. З Яблучним Спасом!

Хочу привітати вас з настанням такого чудового свята, як Яблучний спас. Звичайно ж, це свято має саме пряміше відношення до нашого улюбленого фрукту – яблуку. У цей день прийнято освячувати свої яблука в храмах, а після цього або просто вживати їх в їжу, або готувати смачні десерти, використовуючи яблучка. Ви можете зробити і те, і інше, щоб порадувати всіх членів сім’ї. Крім того, вам необхідно запастися яблучками, тому що осінь і зима вже не за горами. Хочу побажати вам міцного здоров’я, а також всіх благ вашою родиною і вашим друзям. Нехай вас не лякає холодна зима, тому що ви зміцните свій імунітет за допомогою освячених яблук. Я бажаю вам всього найкращого і світлого, що тільки може бути. Нехай цей святковий день подарує вам багато радісних і щасливих моментів, які запам’ятаються на все життя

Вітаю з Яблучним Спасом і всім серцем бажаю медового смаку щастя в житті, соковитих і смачних яблук в кошику, звільнення душі від усього сумного і недоброго. Нехай цей день наповнить тебе силами і здоров’ям, нехай Господь пошле тобі всіх благ і чистих надій.

Господнє Преображення дарує всім віруючим неземну радість. Відчуйте милість Господа і відчуйте його переможний голос. Мир Вам, Вашим родинам!

Від душі вітаю з Яблучним Спасом. Бажаю, щоб Господь не залишав тебе в скрутну хвилину, щоб життя твоя з кожним днем ​​ставала щасливіше і радісніше. Нехай буде здорова і міцна твоя сім’я, нехай миттєвостями насолоди і добрими надіями живе твоє серце.

Сьогодні у нас на календарі вже шостий серпня, це означає, що мені неодмінно потрібно привітати вас з одним чудовим святом, про який можна говорити дуже довго. Йдеться про Яблучний спас, який щорічно відзначається в цей день. незважаючина те, що у нас ще тільки початок серпня, але, згідно з цим свята, саме в цей день починається осінній період. Вважається, що після цього свята починаються холодні дні, тому я бажаю вам не замерзнути, тому що літо ще не закінчилося. Зігрівайтеся спогадами про літні яскравих ночах. Я хочу побажати вам гарного настрою протягом усього того чудового святкового дня. Нехай природа буде до вас прихильна і принесе багато радості і щастя. Проведіть цей день з користю. Ось, наприклад, ви можете відправитися сьогодні за місто, щоб відпочити і розслабитися.