Щиросердечні привітання з Медовим Спасом своїми словами, у прозі

Вибираючи з наших найкращих привітань з Медовим Спасом своїми словами, у прозі, Ви даруєте частинку душі і всі слова стають більш значимими і персональними, адже вони від Вас!

Ми вас вітаємо з медовим Спасом! З божественним сонячним святом! Нехай цей день зробить ваше життя ще краще і принесе багато позитивнихмоментів!

Дорогі брати і сестри! Вітаю вас з першим Медовим Спасом! Нехай тепла молитва і солодка благодать перебуває в ваших серцях! Нехай в них не знайдеться місця для зневіри і образ! А радість – прекрасний дар Божий, оселиться в ваших душах! Нехай благословить вас Господь, кожному протягне свою руку, збереже від спокус!

Дорогий друг. Вітаю тебе з Медовим Спасом. Бажаю, щоб будинок твій був сповнений, як стільники у вуликах, щоб помисли були чисті, як вода в джерелі, щоб щастя в домі було, як зерен в макової голівці, а все погане обходило стороною і забуло до тебе дорогу. Хай буде з тобою Господь.

Вітаємо з чудовим святом – Медовим Спасом. Саме це слово несе умиротворення в серцях людей. Бажаємо щастя в ваш будинок, щоб ніякі проблеми не змогли порушити мир і любов в сім’ї! Бажаємо, щоб літо не закінчувалося, і щоб всі бажання виконувалися із завидною швидкістю!

Медовий Спас – чудове свято. Він змушує блискати мед бурштиновим блиском, звучати дзвони церков, сяяти усмішки, наповнювати радістю серця, а з вуст кожного проливатися дзвінкому сміху. Сьогодні бажаємо всім миру, добра, везіння, радості, удачі, натхнення, здоров’я міцного на довгі-довгі літа.

Вітаю з чудовим православним святом – Медовим Спасом! Нехай життя буде солодким, як мед, а в сім’я буде злагодженої і дружної, немов бджоли в вулику. Нехай Спаситель допоможе подолати труднощі на шляху до щасливого і радісного життя. Нехай Ви і ваша сім’я будуть під покровом Господа і Богородиці!

Прекрасне свято на порозі. Медовий Спас зайди в будинок і благодать Господню залиш в ньому. Напоїв і страв смачних, медку свяченого. Бажаю життя вам в добро!

Медовий спас ми відзначаємо найпершим. Саме в цей святковий день можна насолодитися влітку і сонцем, чудовою погодою на вулиці і навіть в душі, солодким медом. Все кричить про те, що життя – це дивний подарунок Господа, який неодмінно потрібно цінувати, незважаючи на певні перевірки долі. Використовуй шанс для того, щоб зібратися зі своїми близькими людьми і в повній мірі насолодитися шикарним святковим застіллям, смачним медом і шикарними пирогами. Нехай таке застілля неодмінно подарує багато особливих емоцій, адже настільки приємно зібратися з дорогими людьми, знаючи, що вони зможуть підтримати. Хочу побажати тобі зберігати позитив і віру в добре життя, можливість для здійснення заповітних мрій. Дорогий мій чоловічок, залишайся, будь ласка, таким же прекрасним, як і зараз, адже ти можеш не тільки зберегти свій характер, але і стати ще краще. Люблю тебе!