Щиросердечні привітання з Пасхою до сліз

Вибираючи з наших сучасних привітань з Пасхою українською, Ви даруєте частинку душі і всі слова стають більш значимими і персональними, адже вони від Вас!

Воскресіння Господа Ісуса Христа – чудо, значення якого неможливо переоцінити. Ця подія Вселенського масштабу, яке врятувало все людство від мук пекла. Так радіймо тому, що Бог дав нам можливість не тільки погостювати на цій тлінній Землі, але жити вічно без хвороб і печалі.

Нехай цей незвичайний недільний день принесе в твоє життя ще більше радісних днів, яскравих вражень і чарівництва. Нехай твоя душа завжди буде зігріта надією, серце – любов’ю, творчість – натхненням, праці – божому благословенням. З Воскресінням Христовим тебе!

Христос Воскрес! Бажаю з добрим святом Пасхи відкрити нову яскраву сторінку свого життя з заголовками щастя і з щирою надією в кожному рядку.

Христос воскрес, так віддамо ж славу йому, будемо гідні любові його, возлюбим ближнього свого і не допустимо скверни в житті, нехай віра допоможе кожному з нас досягти бажаного і залишитися чистим душею здоровим тілом, тепла, добра, удачі!

Світле свято Великодня здавна асоціюється з чимось світлим, легким і радісним! Так нехай же в кожен будинок загляне Щастя, нехай кожна дитина буде обігріти батьками, а кожне серце горить, палає і сяє любов’ю!

Зі світлим торжеством! Нехай янголята вкриють тебе від усіх бід, тривог і проблем. Згадай в голову нехай приходять виключно світлі, а щастя відвідує душу кожен новий день. Серце хай не перестає любити, а ти не забувай жити!

У жодній іншій день в році неможливо отримати такі загадкові і незвичайні подарунки. Наприклад, кольорові яйця (а іноді вони ще і з орнаментом) … хіба це не диво з див? Якщо вже навіть яйця раз на рік стають святкової забарвлення, це означає тільки одне – на світлі може трапитися будь-яке диво. Вони переконують мене, що нездійсненних бажань не існує.Тому, бажаю тобі побільше впевненості в тому, що неможливе можливо. І нехай всі мрії збудуться!

Сьогодні особливий день. В цей день кожен, хто вірить в Господа, хто потребує ласки, в теплі, в любові або здоров’я, сповна отримує все, чого бажає. Вітаю тебе зі світлим святом Пасхи і бажаю з допомогою Божою знайти в цьому світі свій істинний шлях.

Вітаю вас з приголомшливим православним святом! Нехай сьогодні з самого ранку будинок наповнять ароматні запахи пасок і булочок, на столі буде багато різнокольорових яєць, а душа тремтить від хвилюючого передчуття чогось доброго і світлого. Нехай в вашому гостинному домі завжди збираються рідні та улюблені люди, відзначають свята, спілкуються і веселяться. Нехай ваш рідний дім ніколи не гасне і зігріває всіх, хто потребує теплом і любов’ю!