Зворушливі привітання з Яблучним Спасом українською мовою

Вибираючи з наших сучасних привітань з Яблучним Спасом своїми словами, Ви даруєте частинку душі і всі слова стають більш значимими і персональними, адже вони від Вас!

Вітаю тебе, в цей сонячний день і хочу побажати щастя і довгих-довгих років. Віруй в добро, твори добро! З Преображенням Господнім тебе і всю твою родину!

Дорогий мій чоловік! Привітати хочу тебе з Яблучним Спасом і побажати тобі здоров’я міцного, сили богатирської, терпіння ангельського! Що любив мене завжди і терпів усі мої капризи,а я щоб любила тебе і прощала тобі твої недоліки. Бажаю, щоб у нас з тобою була міцна і дружна сім’я, і ​​щоб вірний ти мені був, як лебідь білий своєї лебідоньки! Бажаю тобі, коханий, щоб в нашому будинку ніколи не кінчалися любов і щастя, достаток і благодать!

Вітаю з Яблучним Спасом і від душі бажаю, щоб в житті не було яблук розбрату, щоб солодким і добрим було щомиті долі, щоб світле благословення уберігало від поганих помислів і заздрісних очей.

Сьогодні у нас на календарі вже шостий серпня – початок останнього літнього місяця. Залишилися лічені дні до того, як настане осінь, однак саме сьогоднішнє свято означає початок осіннього сезону. Я вітаю вас з Яблучним Спасом і бажаю вам великого запасу яблук на сьогодні. Причому вам варто знати, що сьогодні ви повинні будете вживати, тільки лише освячені яблука, тому що вони додадуть вам ще більше сил і енергії. Нехай на всіх нас зійде благословення, а у вашій сім’ї пануватиме благополуччя. Повірте, що якщо ваші думки будуть чисті, то все інше вже точно додасться. Ще хочу побажати найнеобхіднішого для людини – здоров’я. Приготуйте смачний десерт з яблук і зберіть за святковим столом своїх рідних і близьких. Це буде вам тільки на користь, так що не замислюйтесь навіть. Зі святом!

Вітаю з цим світлим і по-справжньому великим святом! Преображення Господнє наповнить ваші серця добротою, любов’ю і прожене всі негаразди! Це світле свято, що дарує надію та віру, тому насолодитеся їм, як насолоджуєтеся свіжими серпневими яблучками!

Вітаю вас з Яблучним Спасом! У це світле свято хочеться побажати миру і спокою в кожному домі, добра, взаєморозуміння, достатку, любові, щастя, душевної рівноваги, успіхів у всіх починаннях, побільше радості, міцного здоров’я і всіх благ! Нехай виправдаються всі ваші очікування і збудуться найзаповітніші мрії!

Моя вірна супутниця життя! Сьогодні в Яблучний Спас я вітаю тебе і дякую за те, що ти поруч зі мною! За твої щоки рум’яні, як червоне наливне яблучко, за твої губи солодкі, як виноград, за твій дзвінкий веселий сміх, який гріє мені душу! Квітни красою і мудрістю своєю, будь здорова і щаслива!