Зворушливі Різдвяні привітання своїми словами, до сліз

Нехай з народженням Христа в будинок прийдуть благодать, достаток, благополуччя, стабільність, мир і світла радість. Здоров’я всієї сім’ї, успіхів у справах, стійкою віри в душі!

Вітаю з Різдвом Христовим і бажаю, щоб це світле свято поселив у душі добру надію, а в будинку залишив велике щастя.

Святкування Різдва знаменує собою радість духовного порятунку. Нехай ця радість увійде до Вашої оселі та своїм світлом осяває всі Ваші вчинки, а Вашим добрих справ завжди супроводжує удача.

Різдвяні привітання у прозі

Привітати на Різдво своїми словами

Син Божий зійшов на землю для того, щоб зробити нас дітьми Божими. Саме місце народження Спасителя – місто Віфлеєм – означає дім хліба. Христос хоче стати нашим хлібом. А це означає, що з’єднуються ясла і Хрест, на якому Спаситель стане Хлібом Життя.

З Різдвом Христовим, шановний мій начальник. Бажаю мирних і щасливих днів, чудових і геніальних ідей, добрих і цікавих новин, цікавих і радісних подій життя. Нехай все погане залишиться за порогом, нехай все, що Вам потрібно, неодмінно прийде в Ваше життя.

Щиро вітаю вас з Новим роком! Хочу побажати, щоб мале дитя Ісус подарувало вам невгасиму віру в здійснення чуда, душевне зцілення і спокій. А яскраве світло Різдвяної зірки нехай стане вашим постійним путівником і охоронцем від усіх життєвих негараздів!

Щасливого, чарівного, незабутнього Різдва. Нехай цей сімейне свято буде радісним і прекрасним!

Цей День буває тільки раз у житті, День народження, День самий пам’ятний і незабутній, День появи «маленького дива» на світ Божий. Це чудо, таємниця за сімома печатками, найпотаємніше і бажане! Тому кожний наступний рік життя ми відзначаємо так радісно і весело! Вітаю Вас зі доконаним чарами, яке Ви створили самі!

Вітаю тебе з Різдвом, і дарую цей скромний букет компліментів: прекрасна зовнішність, відмінний характер, мила усмішка, красиві очі – це все про тебе! Нехай все, про що ти мрієш, чого бажаєш, збудеться в цю чарівну ніч. Бажаю радості, любові, добра, здоров’я і везіння з удачею. Нехай фортуна супроводжує тебе і буде завжди прихильної. Ще величезного і великого особистого щастя, нехай зігріває кожен день, наповнює серце любов’ю і теплом. З Різдвом – яскравого, красивого і щасливого свята!

Вітаю з Різдвом Христовим і щиро бажаю яскравого світла і тепла в душі, вірною благодаті в будинку і доброї удачі на життєвому шляху, чудесного щастя і згасає надії, міцного здоров’я і великої любові серця.