Кращі привітання з Водохрещем своїми словами, до сліз

Вітаю тебе з Хрещенням Господнім! Бажаю тобі не сумувати, що не засмучуватися. Досягати поставлених цілей, вміти йти вперед з вірою в Бога! Віра – ось наше справжнє зброю, яке допомагає і спрямовує в самих різних життєвих ситуаціях. Нехай Господь ніколи не залишить тебе і завжди допомагає у всьому!

З Хрещенням Господнім! Сьогодні потрібно обов’язково напитися чудовою святої води для оздоровлення та тіла, і духу. Подумати про приємне, помолитися, попросити Бога за себе і близьких людей. І налаштуватися тільки на добробут і щастя! Адже без віри нічого і не буде. Вірити в Бога, в себе, в хороше – і все обов’язково буде добре!

У це велике свято, день Хрещення Господа бажаю вам, щоб свята вода змила з вас всі хвороби, прикрощі та суму, щоб віра не покидала вас ні за яких обставин. Робіть добро і воно обов’язково до вас повернеться!

Нехай за вікном мороз тріщить колючий, нехай сива завірюха рветься на простір, бажаю щоб у вашомусвітлому будинку, завжди був мир, затишок і благополуччя. Нехай святою водою умиються рідні, прославлять Господа, і в серці знайдуть любов. Бажаю всім здоров’я, успіху і удачі, нехай Хрещення в ваш будинок, багатство принесе. Зі святом!

Нехай господь ніколи не залишає твій будинок, тебе і твоїх близьких. Бажаю щастя, міцної віри і чистих думок. З Хрещенням!

Вітаю з Хрещенням Господнім і бажаю мирного життя з Божою благодаттю, щирої любові з надією і посмішкою.

Вітаю з Хрещенням Господнім. Бажаю щасливо жити з Богом в душі і з любов’ю в серці, бажаю кожен день зустрічати в доброму здоров’ї і прекрасному настрої.

Миру в душі, віри в серці і благоденства в життя, бажаю тобі в цей священний православне свято. Нехай Господь береже тебе. З Хрещенням Господнім!

Привітання з Водохрещем українською мовою

Привітати з Водохрещем своїми словами

Вітаю тебе з одним з найголовніших свят християн – Господньому Хрещенням! Цей день є відкриттям нового рівня життя, адже 19 січня з’являється унікальна можливість змити з себе всі гріхи, всі хвороби, все злі помисли і невдачі. І ось уже з чистою душею, з очищеним тілом ти зможеш продовжити свій життєвий шлях. Я бажаю тобі не зустрічати перешкод, нехай негаразди обходять тебе стороною! Довгих років щасливого життя, здоров’я і благополуччя!

Сьогодні велике свято, що об’єднує людей. Нехай віра в краще дає черговий привід для подяки і надії, для мрій і звершень, для радості і роздумів. Будьте чистими душею, добрими помислами і вірте в чудеса! З Хрещенням Господнім!