Оригінальні привітання з Водохрещем у прозі

Вибираючи з наших привітань з Водохрещем , Ви даруєте частинку душі і всі слова стають більш значимими і персональними, адже вони від Вас!

Вітаю тебе зі святом Хрещення Господнього і хочу побажати, щоб відбувалося все тільки найкраще. Нехай сама доля готує тобі чудові подарунки, нехай на дорозі, якою ти йдеш, не виникає перешкод, нехай ті, хто тебе любить і вірить в тебе, ніколи не розчаровуються, щоб життя було сповнене любові і радості!

Нехай як водохресний мороз стане твоє здоров’я, і ​​нескінченний успіх переслідує всюди. Бажаю в цей свято винищити всі проблеми, залишатися в тренді, пролонгувати своє щастя. Нехай негаразди сховаються, а радість стане королевою дня. Обов’язково викупайся в ополонці, щоб вода очистила і зцілила тебе. Розпрощався з труднощами і ніколи не сумуй. З Хрещенням Господнім!

Господнє Богоявлення святкує сьогодні весь християнський народ. Нехай же відведе світле свято від тебе всі печалі, скорботи, недуги, гріховні думки і злих недругів! А тобі посміхнутися щастя, радість і любов ближнього. Зі святом!

Бажаю зібратися з духом, пірнути в ополонку, вийти з води чистим, оновленим, просвітленим і милостивим. Здоров’я такого ж міцного, як мороз в цей день. Нехай душа радіє, а на серці буде спокійно і легко. З Хрещенням Господнім!

Нехай повниться дім твій святом і хорошим настроєм! Нехай і не сниться печаль, не турбують негаразди, а Бог тобі дарує безмірне щастя. Так багато хочу я тобі побажати, але найголовніше: будь мудрим і сильним, як ангел небесний і для улюблених будь добрим і чесним. Нехай Господь благословляє на добрі справи і рукою направляє на шлях праведний! Ти йому за це вірою і добром служи. З Хрещенням Господнім!

Нехай це світле свято світ принесе домівках вашим, нехай молитви чуються з кожної хати, а віра живе в серці.

Бажаю, щоб Хрещення Господнє ознаменувався приходом здоров’я і щастя, які йшли рука об руку поруч з Вами по життю, іноді щоб до них приєднувалася удача.

Вітаю тебе з Хрещенням! Бажаю, щоб свята водичка принесла міцне здоров’я на весь рік! Нехай завжди на все будуть сили і енергія! І, звичайно ж, нехай для цього будуть гарний настрій, добрі думки і світлі почуття! Хай допоможе тобі Бог!

З Хрещенням Господнім! Помисли нехай будуть добрими, серце – наповнене теплотою і любов’ю, душа – безтурботної і спокійної! Нехай життя освітлюється щодня новими чудовими враженнями!