Оригінальні привітання з Водохрещем у прозі

Бажаю очиститися тілом і помислами в цей великий день. Міцна віра допоможе знайти таке ж міцне здоров’я, а в будинок прийде умиротворення, благодать і мир. З великим святом, з Хрещенням Господнім!

З Хрещенням Господнім! Нехай зірки світять для тебе, нехай ангели зберігають спокій, нехай життя буде позитивною, нехай здоров’я зростає з кожним днем. Бажаю тобі райських благ, душевної рівноваги, міцних сімейних уз і вічної радості, незліченних скарбів і чудових друзів.

Настав великий світле свято – Хрещення Господнє. Нехай в кожному домі панують щастя, мир і любов. Хочеться побажати добра і справедливості, щоб чудеса траплялися, а для цього потрібно вірити. Бажаємо, щоб у цей день поряд були надійні, люблячі і віддані люди: рідні, друзі, улюблені. Зі святом, і нехай весь рік вас не залишає Божа Благодать!

У це велике свято, день Хрещення Господа бажаю вам, щоб свята вода змила з вас всі хвороби, прикрощі та суму, щоб віра не покидала вас ні за яких обставин. Робіть добро і воно обов’язково до вас повернеться!

Прийміть найщиріші вітання з Хрещенням Господнім! Свято хрещення даний нам для того, щоб ми по-новому поглянули на світ навколо нас, повірили в його чистоту і взяли в серці його красу. Зі святом, світлим і чистим Хрещенням!

Бажаю, щоб Хрещення Господнє подарувало мир і гармонію твоєї душі, а також зміцнило щиру віру в серці! Нехай здоров’я буде міцним, любов – взаємної, а життя – прекрасним! Нехай Бог щодня посилає тобі промені добра!

З Хрещенням Господнім! Нехай в житті буде все тільки хороше і світле. Бажаю сімейного благополуччя, фінансової незалежності і свободи вибору.

Нехай цей святий день Хрещення Господнього принесе вам щастя і добро, достаток і удачу, освятить ваш дух і вселить надію, дасть сил йти до поставлених цілей. Вітаємо з великим святом вас!

Вітаємо вас з чистим Хрещенням! Бажаємо гармонії та спокою. Нехай думки будуть легкими, справи вирішуються позитивно, проблеми зникають самі собою, а ви живете і радієте кожному дню. І зберігайте в своєму серці тепло до всього навколишнього світу. А свята вода допоможе вам відновити духовний баланс і життєві сили!

З Хрещенням Господнім! Нехай це свято принесе духовну чистоту, тепло і світло в думках і душі, міцне здоров’я та віру.

З Хрещенням Господнім! Нехай свята вода вдихне в вас нове життя, і все заграє яскравими фарбами. Нехай всі біди і нещастя обходять ваш будинок стороною.