Оригінальні привітання з Водохрещем у прозі

Вітаю З Хрещенням Господнім! Нехай всі твої гріхи змиються. В замін цього даруй людям доброту і тепло. Бажаю бути здоровим, мудрим і коханою людиною! Нехай запал і сили ніколи не покидають тебе, а навпаки тільки збагачують!

Вітаю тебе зі святом! Нехай Хрещення Господнє подарує відмінний настрій, адже цей воістину святе свято здатний творити чудеса! Бажаю радості в житті, величезних успіхів, неймовірних перемог і великих звершень! Щастя і везіння в новому році!

Вітаю з Хрещенням Господнім! Нехай в цей світлий день кожен відчує благодать Божого Богоявлення, а разом з нею в будинок прийде променисте світло милості і благословення, радості і очищення душі. Щоб щастя і любові був сповнений кожен будинок, а запалені свічки стали символом надії і віри в краще майбутнє!

Сьогодні найсвітліше свято – Хрещення Господнє. Ми всі з великою надією чекаємо вибачення за всі скоєні гріхи, старанно помолимося і омивається святою водою, щоб очистилися душа і тіло, і життя стала прекрасною. Вітаємо вас зі світлим святом. Нехай кожна мить вам здається дивом, нехай всі проблеми вирішуються легко, нехай Божественний щедрий вогонь зігріває теплом ваші серця. Бажаємо вам величезного щастя і всього самого найкращого. Нехай у всьому допомагає вам віра, а все негоди нехай замерзнуть назавжди.

З Хрещенням! Бажаю в таїнстві цього свята пізнати і радість, і велике щастя, бажаю стати ще сильніше і тілом, і духом, бажаю з надією в серці продовжувати свій добру путь, бажаю, не втрачаючи своєї віри, завжди горіти яскравим вогнем любові.

З Хрещенням Господнім. Бажаю миру, добра, тепла і затишку. Нехай вода змиє всі гріхи і печалі. Нехай Господь осяє твій шлях надією і любов’ю!

Впустіть у душі радість і умиротворення. Єдність з високою силою дає непорушні можливості. Під час купання в ополонці нехай змиються наші гріхи і зміцнить віру. Зі святом! З Хрещенням Господнім!

Вітаю з Хрещенням. Нехай твоє життя буде живим джерелом, нехай твоя водиця змиває всі недуги і тривоги. Бажаю, щоб Бог простив усі гріхи, помилки, щоб Він послав здоров’я, силу, благодать, щоб було серце твоє улюблене, щоб була душа твоя чиста.

Господнє Богоявлення – святе свято кожного будинку. Бажаю цей день освятити своїми посмішками і радістю!

В цей прекрасний день, коли на серці особливо тепло, вітаю вас від усієї християнської душі, з доброю святом – Хрещенням Господнім. Сьогодні сама природа переймається Божою Благодаттю – святий стає вода. Бажаю вам любити один одного і Господа нашого.