Оригінальні привітання з Водохрещем у прозі

Нехай в цей день в серцях луною буде звучати щастя, любов, милосердя і віра. Бажаю сонця над головою і молитви на устах. Хай не морозить хуртовина з проблем і бід, а доброта і людське розуміння завжди оточує. З Хрещенням Господнім!

Бажаю, щоб в день чудотворного Хрещення в ваш дім прийшло велике щастя, душевний спокій і зміцнення віри в серці. Зі святом!

Вітаю з Хрещенням Господнім. Бажаю, щоб з чотирьохсторін в житті дув вітер добрих і щасливих змін, щоб шлях твій був ознаменований Божою благодаттю і удачею, щоб здоров’я міцнішає з кожним днем, немов хрещенські морози, щоб радість і світла усмішка були присутні в кожному твоєму миті.

Нехай Всевишній береже вас від бід, подарує вам щастя, нагородить мудрістю і навчить смирення. Бажаю життєвого добра, величезною, світлої любові і великого достатку. З Хрещенням!

Кажуть, що якщо в день Водохреща 19 січня будуть сильні морози, це означає, що Бог простив свій народ і буде допомагати йому. Сьогодні саме такий день, і я хочу побажати тобі, подруга, як можна більше Господньої благодаті в житті! Будь здорова, щаслива і успішна. З великим святом!

В цей великий день бажаю, щоб на вас зійшло благословення Господнє.Нехай водохресна вода змиє всі турботи і тривоги, а в серці оселяться любов і радість.

Щиро вітаю з Господнім Хрещенням! Бажаю бачити добрі знаки понад і дотримуватися їх і покликом своєї совісті. Нехай добро і благодать живуть в твоїй душі, а серце буде повно тепла і ніжності. Даруй своє тепло близьким і коханим людям, адже це найважливіше!

Найкрасивіші і добрі слова з поздоровленнями на велике православне свято – Водохреще – несуться прекрасну даму, розумною, чуйною і завжди готової вислухати і допомогти. Дорога, зі святом тебе, нехай у твоєму житті будуть лише взаємна любов, розуміння, благополуччя і радість від кожного прожитого дня. А всі печалі і погані думки нехай змиються святою водою. Не забудь їй вмитися сьогодні!

У день Хрещення Господнього від чистого серця хочу побажати радості і великого щастя, небесної благодаті і щирості почуттів, добрих діянь і умиротворення душі, світлої любові близьких людей і згасає надії.

Хрещення – душевне свято, в ньому немає місця для сумних думок і печалі. Сьогодні чарівні властивості води допоможуть позбутися від важкого тягаря гріхів і світ відкриється в новому світлі – яскравому і радісному, повному надій і можливостей. Бажаю завжди знаходити час для добрих справ, і ти обов’язково будеш винагороджений чудовим настроєм!