Оригінальні привітання з хрестинами

Вибираючи з наших кращих привітань з хрестинами у прозі, Ви даруєте частинку душі і всі слова стають більш значимими і персональними, адже вони від Вас!

Вітаю з крестинами. Бажаю дитині щастя і здоров’я, миру і любові, яскравого дитинства і благополуччя в житті. Нехай Бог відводить від тебе будь-яке лихо, нехай кожен день, милий дитина, дарує тобі радість, посмішку, сміх, захоплення і цікаве захоплення.

Вітаю тебе зі світлим святом – крестинами! Нехай береже тебе Господь від невдач і бід. Бажаю тобі великого щастя, повної любов’ю життя, радості. Нехай твоя сім’я процвітає і живе в достатку. Добра тобі і успіхів в будь-яких починаннях. Миру, тепла в душі.

Ви сьогодні охрестили свого сина, вручивши його долю Господу. Душа чиста у хлопчика, велике і щедре серце – це основа дивного перетворення. Господь обов’язково буде гарантувати захист дитини від усіляких негараздів, а ви зможете направити його в потрібному напрямку і гарантувати використання всіх шансів для активного просування до поставленої мети. Бажаю дитинці щастя і успіху, адже вони йому обов’язково стануть в нагоді. Нехай кожен день приносить тільки найкращі враження і радує по-справжньому, адже тільки в цьому випадку ваша сім’я може ставати міцніше, щасливіше з кожним днем. Прийміть мої щирі вітання, побажання, слова надії з днем ​​хрестин вашого синочка. Дорогі батьки, я постараюся допомогти, чим можу і, звичайно, подарую свою частку турботу, опіку нашому богатирю, міцному чоловікові.

Вітаємо з хрещенням сина. Цей важливий крок у своєму житті повинні зробити будь-які батьки. З цього моменту Божа допомога, захист і опіка поширюється і на вашого малюка. Бажаємо жити в мирі та гармонії з собою, і з Богом. Щастя Вам і здоров’я. Нехай Бог береже Вас!

Вітаю Вас з крестинами. Нехай малюк росте здоровим, слухняним, радує батьків веселим сміхом. Нехай в його житті не буде нерівних доріг, важких рішень, печалей і тривог. Щоб він виріс справжньою людиною, готовим до прийняття серйозних рішень. А Вам бажаю лише терпіння і благополуччя, щоб виховати гідну людину.

Нехай для тебе відкриті небеса і добрі слова звучать для тебе в цей день, щоб ти був прекрасний, ніжний і красивий, немов твій небесний покровитель Ангел, ім’я якого тобі дали при хрещенні. З цього дня починається свято твоєї християнського життя, оточеної добрими ангелами, і ніжними людьми, які допоможуть тобі у важкі хвилини і будуть радувати тебе кожен день. Нехай небеса будуть для тебе добрими, світлими і ласкавими, нехай люди навколо стануть для тебе добрими, так як ти будеш знати, як опиратися злу, нехай навіть, для початку, у власній душі. Тому, що кожна душа однаково дорога Богу, який готовий допомагати кожному, що буде сам прагнути радувати його добрими словами і благородними вчинками.