Щиросердечні привітання з хрестинами простими словами

Вибираючи з наших привітань з хрестинами , Ви даруєте частинку душі і всі слова стають більш значимими і персональними, адже вони від Вас!

У цей світлий і милостивий день ми сердечно вітаємо з крестинами і дивне дитя, і його щасливих батьків. Нехай крила ангела хранителя все життя оберігають чадо від усякого лиха, а Господь дарує йому щастя, здоров’я і довге життя! Бажаємо не знати прикрощів, розчарувань і гіркоти, а тільки радість, натхнення і задоволення від кожного прожитого дня. Нехай відтепер і навіки навколо цієї дитини буде тільки добро і радість, нехай в житті його оточують тільки щирі люди і сприятливі обставини. І головне, нехай кожна його мрія стає реальністю, а серце завжди буде сповнене кохання! З крестинами! З Божим Благословенням!

Ми всі сьогодні чули в церкві спів маленьких янголят, що супроводжує вашу маленьку дівчинку в новий, таємничий світ, який подарував їй справжнього захисника в особі ангела-хранителя і названих батьків. Цей день дуже важливий не тільки для малятка, а й для хресних, адже перед обличчям Бога вони поклялися стати батьками для цієї дитини, оберігати і направляти її, допомагати в будь-якій ситуації і завжди підтримувати. Хрещені, ви непросто виголосили слова, а взяли на себе зобов’язання, тепер у вас є дочка. Так нехай цей маленький янголятко завжди відчуває ваш захист, тепло і любов. У світі, мабуть, немає нічого прекраснішого невинних дитячих очей, сьогодні вони довірилися вам, тому зробіть все, щоб вона була щасливою.

Від щирого серця вітаємо батьків та їх малюка з таїнством хрещення! Сьогодні ваш малюк знайшов не тільки хресного і хресну, які будуть з ним поруч в будь-яку хвилину, але і заступництво і допомогу Бога. Нехай віра допоможе йому вирости добрим, чесним і люблячим чоловіком!

Дорогий малюк! В цей прекрасний і дуже важливий для нас усіх день, дзвін і луна церковних молитов повідало про твоє хрещенні. Милий хлопчик, сьогодні ти став ближче до Бога, і з цього в твоєму житті з’явився ангел, який буде оберігати тебе протягом усього життя, а всі твої рідні і ми, хрещені, обіцяємо допомагати йому. Нехай збудуться всі твої мрії, вдалими будуть всі нові починання і звершення. З Божим благословенням тебе хрещеник!

З крестинами! Бажаємо малюкові рости розумним і сильним на радість батькам. Нехай живе найщасливішим на світі, нехай ангели слідують всюди і завжди охороняютьвід скорботи і нещасть. Бажаємо того, щоб світ завжди був добрий до малюка і тим, хто його оточує.