Щирі Різдвяні привітання українською

Христос народився! Вас я вітаю! Бажаю вам добра, любові, казки та чаклунства. Нехай різдвяне диво виконує ваші мрії, обдаровуючи теплом і радістю, здоров’ям і благополуччям, світом і благодаттю …..

Різдвяні привітання у прозі

Різдвяні привітання своїми словами

Нехай в світле свято Різдва висхідна зірка вкаже правильний шлях у житті і наповнить серце спокоєм і благодаттю. Нехай любов Діви Марії наповнить Ваш будинок щастям, милосердям, затишком і взаєморозумінням, а Немовля в яслах несе в сім’ю неземну любов!

У цей чудовий зимовий день вітаємо вас з народженням Бога нашого – Ісуса Христа, і бажаємо, щоб всі прикрощі та проблеми ваші пішли далеко і не поверталися. На зміну їм нехай прийдуть успіхи і удачі, натхнення і позитив, радість і яскравість в житті, райдужність і оптимізм, а ви обов’язково діліться всіма цими дарами з оточуючими людьми – вам обов’язково повернеться сторицею! Добра вам і гарного настрою, а так само посмішок!

Вітаю з Різдвом і бажаю тобі веселого і доброго свята, братик! Нехай світлою радістю наповниться твоя душа, нехай чарівним і щирим буде кожну мить твого життя, нехай твоя віра і сила ніколи не згаснуть, нехай на твоєму шляху простягається щастя.

Нехай Різдво Христове до вас буде прихильно і не обділить радістю і вірою в прекрасне! Бажаю бачити тільки позитивне в будь-яких життєвих ситуаціях і заряджати своїм оптимізмом і невгамовною енергією оточуючих людей. Легкості вам на серце,

З різдвом Христовим, дорогі тітка. Бажаю, щоб в життя твою постукало щастя і благополуччя, щоб душа злетіла вгору до зірок, а серце відкрилося для чистої любові. Нехай це Різдво подарує тобі добру казку і чудо, радісні зустрічі і усмішки дорогих людей.

Сердечно вітаю всіх вас, рідних і близьких, знаних і незнаних зі святом Різдва Христового! У Божому світі немає часу, немає простору, немає своїх, ні чужих. Божих людей всіх часів від дня Різдва Христового обгорнула і об’єднала перетворює Сила нетварное Божественного Світла, що стала в світ Богомладенцем Христом. Харчуйтеся ж, Чадца Божі, з Чаші Життя, зміцнює Силою Життя, Зростайте Духам Життя, яже є Христос! Христос народився! І з нами Бог! І ми – Божі!

Вітаю вас з радістю свята Різдва Христового. Так осяє і нас, пастирів Христових, Світло Духа Життя, так працюємо натхненно для Бога. Нехай зміцнить і умудрить нас Сила всесильного Христового Слова для пастви Христової, щоб разом з ангелами і Божими людьми оспівувати Бога хвалебну пісню: