Щирі Різдвяні привітання українською

Вітаю з Різдвом Христовим! Нехай ангел оберігає, Бог захищає, Матір Божа береже від зла. Нехай будинок буде теплим і затишним, серце радіє і любить, душа наповнюється світлом і теплом. Щастя, добра, достатку, милості Божої, благодаті і всіх благ!

Бажаю цієї різдвяної казкової вночі випробувати на собі всі «принади» січневої погоди: покружляти у вихорі щастя, покататися на санках успіху, потрапити під снігопад любові і провалитися в замет з грошима.

Сьогодні сили добра не залишають бід і сумам ні найменшого шансу. Бажаю скористатися цією ситуацією і розпрощатися з усіма своїми страхами і проблемами, прогнати образи і забути невдачі. Відкрийте серце і душу для нових добрих почуттів, яскравих вражень і щасливих емоцій. З Різдвом!

Дорогий, зі святом! Люблю тебе і люблю Різдво! Бажаю тобі багато-багато щасливих теплих свят, і щоб ми з тобою були поруч!

Пoздpaвляю тeбя co cвeтлим xpіcтіaнcкім пpaзднікoм – Poждecтвoм нaшeгo Cпacітeля! Пуcть в твoeй душe живуть вepa, нaдeждa, любoвь, мілocepдіe і тepпeніe! Пуcть Бoг oтвeдeт oт тeбя і твoeгo дoмa вce бeди і нecчacтья. Kpeпкoгo здopoвья, cчacтья, удaчі тeбe і вceм твoім близьким. C poждecтвoм Xpіcтoвим!

Папа, в Різдво Христове я тобі бажаю повірити в диво і відкрити своє серце для доброї казки і неймовірного чарівництва. Бажаю тобі, дорогий, мирного неба над головою і благодаті в будинку, поваги і впевненості в силах. Нехай в твоєму житті завжди буде привід для щирої радості, яку ти будеш ділити з коханими і дорогими для тебе людьми.

Друже, я тебе вітаю з Новим роком! Бажаю тобі в це світле свято, щоб Бог завжди був з тобою, щоб ти продовжував свій життєвий шлях, не знаючи злих бід і перешкод, щоб душа твоя завжди була відкрита для щастя і любові, щоб серце з трепетом піклувалася про близьких і рідних!

Вітаю з Різдвом Христовим! Бажаю запалити у своєму серці яскраву зірочку доброти і любові, і нехай вона світить завжди. Миру і здоров’я тобі і дорогим тобі людям!

Вітаю з Різдвом. Нехай щастя увірветься в ваш будинок, закрутить вас в хмільний каруселі і наповнить ваші душі веселощами. Зі святом!

Вітаю з чистим і світлим святом. Нехай Різдво Христове розтопить всі печалі і відкриє двері до щастя і великим чуду, нехай доля позбавить від заздрощів і лестощів, нехай буде місце в серці для любові і честі, нехай висвітлює шлях яскраве світло надії і сяйво удачі.