Щиросердечні християнські привітання з днем народження

Вибираючи з наших самих красивих християнських привітань з днем народження до сліз, Ви даруєте частинку душі і всі слова стають більш значимими і персональними, адже вони від Вас!

У цей світлий день, на Божий світ з’явився прекрасний чоловік – ти. Вітаю тебе з днем ​​твого народження і від щирого серця бажаю ніжного трепету серця і благодаті усього життя. Нехай твоя любов зуміє все подолати, нехай твоя віра не дасть втратити своїх крил надії і щастя.

Бажаю, щоб Бог благословив тебе і зазначив своєї великою милістю. Нехай в твоєму житті завжди буде світло, добро і щира віра. Привілей смиренність і Всевишній ніколи не залишить тебе, навіть у найважчих ситуаціях. Вір в чудо, і тоді нагородою для тебе, буде виконання всіх твоїх богоугодних бажань. Бажаю величезного людського щастя і світлої радості в серці. З Днем народження!

Прийміть наші найтепліші і чисті побажання з Днем Народження! Дякуємо господа Бога за те, що в цей день народився такий чудовий чоловік, як ви! Нехай ваша милість і співчуття зігрівають і єднають, як можна більше віруючих братів і сестер! Нехай ваші думки будуть позитивними, без хвилювань, тривог, розчарувань і болю! Щиро бажаємо вам, а також вашим рідним і близьким людям, благополуччя, здоров’я, добра, віри, надії і любові! Божої допомоги вам у всіх справах і починаннях! Нехай Господь ваші сили оновлює, зміцнює вашу віру, дарує тілесну фортеця і супроводжує вас все дні вашого життя! У всякі часи сподівайтеся тільки на Господа нашого, Ісуса Христа, моліться і будете почутими! Благоденства вам і мирного життя, гармонії на душі і спокою на серці, вічного здоров’я та порятунку! Вірного шляху життя вам разом з Богом!

Вітаю дитя боже з іменинами. Бажаю благих вістей, добродійство і чистих помислів. Радощів мирських, духовного зростання і процвітання. Повну чашу благополуччя і міцного здоров’я. Живіть в мирі та злагоді!

З днем ​​народження тебе, дорогий! Завжди пам’ятай про Бога, але чудеса роби своїми сильними чоловічими руками і вірним серцем – піклуйся про близьких, люби свою сім’ю! Ще бажаю тобі мудрості, щоб знати, коли треба змиритися, а коли – взяти ситуацію в свої руки!

День народження – це твій і тільки твій свято! Ти людина особлива в цьому світі, зовсім не такий, як інші, ти – особистість! Я вітаю тебе з народженням, з приходом в цей світ! І бажаю, щоб світ був добрий до тебе, а ти був добрий до всіх, хто поруч з тобою! Бажаю, щоб серце твоє завжди переповнювала любов і вдячність, терпіння і смирення, а також велика віра в Творця! Щастя тобі від свідомості твоїй місії на землі, від причетності до великої справи життя – приносити добро і любов! Радості на кожен день від радості близьких і рідних, а також чужих і далеких! Спокою в серці і благоденства в душі!