Зворушливі привітання з Водохрещем своїми словами, у прозі

Сьогодні настав день великого, благословенного свята – Хрещення Господнього або Богоявлення! День, коли християни проводять очищення душі і тіла, купаючись у святій воді, змиваючи з себе тягар гріхів. Бажаю вам у цей день божого благословення, настанови на шляху істинного, міцного здоров’я, світлого духу і яскравих, позитивних думок!

Бажаю, щоб Хрещення Господнє подарувало мир і гармонію твоєї душі, а також зміцнило щиру віру в серці! Нехай здоров’я буде міцним, любов – взаємної, а життя – прекрасним! Нехай Бог щодня посилає тобі промені добра!

Вітаємо! Нехай в цей святковий день Ваш будинок буде сповнений друзів, які принесуть із собою радість і веселощі. Бажаю вам достатку, благополуччя і здоров’я. Нехай збуваються всі добрі мрії, а всі ваші починання будуть успішними. Зі святом!

Вітаю вас з сьогоднішнім Хрещенням і хочу побажати найкращих і наповнених радістю днів! Нехай кожна мить дарує можливість проявляти себе, близькі люди розуміють і підтримують, а кохана людина ніколи не зрадить!

З Хрещенням Господнім! Нехай світле свято світ принесе в будинку Ваші, щоб наповнилися їх стіни щастям, сміхом і добром. Бажаю не мерзнути в заметілі проблем і негараздів.

З Хрещенням Господнім! Нехай зірки світять для тебе, нехай ангели зберігають спокій, нехай життя буде позитивною, нехай здоров’я зростає з кожним днем. Бажаю тобі райських благ, душевної рівноваги, міцних сімейних уз і вічної радості, незліченних скарбів і чудових друзів.

Нехай Господнє Богоявлення відкриє новий світ у Ваших серцях. Нехай змусить думати, що немає нічого важливішого за дітей і їх щастя! Вітаю з Хрещенням!

Вітаю з православним святом – Хрещенням Господнім! Нехай Всевишній освятить ваше серце миром, щастям і здоров’ям. Прекрасного духу, мудрості і терпіння вашій хаті!

Вітаю з Хрещенням Господнім і хочу побажати, щоб здоров’я було міцним, як хрещенські морози, щоб чиста водиця змила всю печаль і смуток, щоб життя мала щасливе і благополучне продовження, щоб яскраве світло надії і любові осявав душу і серце!

Бажаю вам у цей день прекрасного самопочуття і бадьорості духу. І нехай сьогоднішнє відмінний настрій задасть тон всьому, що буде в подальшому.

Господнє Богоявлення святкує сьогодні весь християнський народ. Нехай же відведе світле свято від тебе всі печалі, скорботи, недуги, гріховні думки і злих недругів! А тобі посміхнутися щастя, радість і любов ближнього. Зі святом!