Гарні привітання з Яблучним Спасом простими словами

Вибираючи з наших привітань з Яблучним Спасом , Ви даруєте частинку душі і всі слова стають більш значимими і персональними, адже вони від Вас!

В середині серпня всі християни відзначають прекрасне свято Преображення Господнє. Нехай Господь почує ваші молитви і пошле благословення з небес. Бажаємо все життя прожити вам в щасті і радості. Нехай виконуються всі ваші найзаповітніші бажання. Дай Бог, щоб у вашому житті було поменше сумних днів. Достаток, мир і розуміння нехай завжди будуть у ваших родинах. Нехай надійні друзі завжди оточують вас. Всіх земних благ вам, радості і міцного здоров’я. Нехай Господь оберігає від всіх неприємностей, а щаслива зірка освітлює правильний шлях.

Сьогодні святкується один з найбільш шанованих свят – Яблучний спас. Я хочу побажати вам гарного і рясного врожаю яблук, які ви сьогодні освятите в церкві, щоб отримати благословення Господа. В цей прекрасний день у вашому будинку повинен відчуватися запах свіжих яблук. А ще ви можете спекти щось смачне, щоб почастувати всіх своїх рідних і близьких. Нехай удача завжди буде поруч з вами, тому що вона допоможе вам домагатися всіх поставлених завдань. Крім того. Не забувайте, що Яблучний спас означає, що осінь починає вступати у свої права. Готуйтеся до осінньої прохолоді, а для цього вам допоможуть освячені в церкві яблучка. Бажаю вам міцного здоров’я, любові і виконання всіх ваших бажань. Нехай у домі завжди пануватиме взаєморозуміння. Бажаю вам гарного настрою протягом усього святкового дня.

Нехай разом з чудовим, дурманним, солодким ароматом наливних, стиглих яблучок до ваших осель увійде таке ж незрівнянне, запаморочливе і величезне щастя. Нехай Господь благословить і вбереже ваші душі від скверни, поганих помислів і злих людей. Нехай у ваших серцях зміцниться свята віра, а життя стане доброю, світлою, благополучної і радісною. З Яблучним Спасом!

Сьогодні ми відзначаємо одне з найпрекрасніших свят, яке іменується Яблучним Спасом. Я хочу побажати вам всього самого світлого, доброго і приємного. Сьогодні багато людей будуть збиратися в храмах, щоб освятити свої плоди яблук, тому бажано, щоб і ви відвідали храм і освятили яблука, якими потім почастуєте всіх своїх рідних і близьких. Бажаю вашій родині затишку і благополуччя, а також любові і взаєморозуміння. Починайте запаси готувати, тому що з сьогоднішнього дня в свої права вступає осінь. А за нею, як відомо, слід зима, а значить, що яблучок треба підготувати в великому обсязі. Бажаю вам здоров’я і щастя, а також кар’єрного росту. Нехай все у вашому житті буде наповнене радістю і позитивними емоціями. Спечіть сьогодні смачний бісквіт, щоб порадувати своїх близьких і коханих друзів.