Найкращі християнські привітання з днем народження українською мовою

З Днем народження! Бажаю, щоб «у вчора» залишилися біди і хвороби. А «в завтра» нехай з тобою йдуть Щастя, Надія і Любов! Чи не пускайте в душу жадібних і заздрісних, обходь стороною жадібність. І нехай Ангел зберігає всю твою родину!

Бажаю, щоб у твоєму житті був тільки позитив, а поруч знаходилися вірні друзі. Бажаю, щоб тебе завжди переповнювала невичерпна енергія для здійснення всіх твоїх бажань. Нехай все життя буде безхмарним і яскравою, а в домі панують затишок, мир, любов і щастя. Якщо говорити коротше, то від щирого серця бажаю тобі прожити життя як в казці. З Днем

Дорогий і шановний! Прийми вітання від чистої душі і серця з Днем народження! Бажаю, щоб Бог і Ангел-хранитель оберігав всю твою родину, щоб щаслива зірка завжди вказувала на вірний і правильний шлях! Благополуччя, терпіння та життєвої енергії!

Вітаємо з Днем Народження, і бажаємо вам статечними кроками, за допомогою Божої, йти правильним шляхом і не звертати з нього на криву доріжку! З Богом ваш шлях буде квітучим і пахучим, схожим на райський сад! Віруйте, що Господь все бачить, знає і розуміє, і нехай ваша віра буде непохитною! Бажаємо вам новий день починати з щирої молитви, і закінчувати його, так само звертаючись до Бога! Не зраджуйте своїх переконань, не піддавайтеся спокусам, які переслідують нас на кожному кроці, не опускайте рук, навіть у важкі часи! Нехай віра в Бога допоможе вам подолати труднощі і перепони, нехай ваша душа завжди буде відкрита для праведних справ! Добра вам в душу, спокою на серці, достаткув будинок, і тілесного здоров’я! Так буде віра ваша глибока і чиста, та будуть думки ваші світлі і щирі, а дорога життя нехай буде рівною!

Християнські привітання з днем народження своїми словами

Кращі християнські привітання з днем народження у прозі

Вітаю з днем ​​народження. Нехай в цей день зійде на тебе благодать, нехай серце буде м’яким, і чистою буде душа. Бажаю бути милосердним, праведним, добродушною людиною, здійснювати тільки добрі діяння, не втрачати віри в Бога і надії на Його допомогу. Нехай всі твої молитви будуть почуті, нехай в твоєму домі оселиться щастя, любов і повагу. Нехай прийде покаяння в земних гріхах і благополучне їх прощення. Світлої і мирного життя!

Вітати хороших людей завжди приємно, а такої чудової людини, як ти, – приємно подвійно. Я щиро бажаю, щоб у тебе завжди було досить: посмішок, сонячних днів, вдалих ситуацій, успіху, захоплень, кохання, поздоровлень, підтримки, вірних друзів, геніальних ідей, цікавих задумів, тільки важливих людей, грошей, почуттів і емоцій, сили, сміливості …