Оригінальні християнські привітання з днем народження своїми словами, до сліз

Бажаю, щоб у твоєму житті був тільки позитив, а поруч знаходилися вірні друзі. Бажаю, щоб тебе завжди переповнювала невичерпна енергія для здійснення всіх твоїх бажань. Нехай все життя буде безхмарним і яскравою, а в домі панують затишок, мир, любов і щастя. Якщо говорити коротше, то від щирого серця бажаю тобі прожити життя як в казці. З Днем

Бажаємо здоров’я, удачі, любові, везіння, миру, добра, усмішок, благополуччя. Нехай всі мрії здійснюються, нехай життя буде довгим і гладкою, повної яскравих подій!

Вітаю від щирого серця з днем ​​народження. Бажаю в цей чудовий свято твоєї душі небесного сяйва радості і щастя в твоєму житті, бажаю, щоб ангел розправив свої крила, змахнув над тобою і спас тебе з життєвих печалей і тривог, бажаю повної умиротворення твоєї душі, достатку сил для твого тіла і безсумнівною внутрішньої гармонії.

У втішний день і світле свято твоєї душі, в день твого народження я залишаю для тебе найщиріші вітання добра і блага, щастя і надії. Нехай Господь завжди тобі вкаже на вірну дорогу, нехай буде праведним твій шлях і щедрим – твоє серце.

Нехай осяє твою душу світла надія, нехай Бог пошле тобі любов і благодать. Вітаю тебе з днем ​​твого народження, з днем, коли до тебе приставлений був твій ангел, і нехай він допомагає тобі у всьому і завжди, з днем, коли на небі запалилася твоя зірка, так нехай вона світить довго і яскраво.

З днем ​​народження тебе, дорогий! Завжди пам’ятай про Бога, але чудеса роби своїми сильними чоловічими руками і вірним серцем – піклуйся про близьких, люби свою сім’ю! Ще бажаю тобі мудрості, щоб знати, коли треба змиритися, а коли – взяти ситуацію в свої руки!

Нехай Господь благословить вас Господь в День вашого народження! Нехай ваша молитва, як пісня звучить і закликає всіх вірити в Бога! Нехай втомлений дух молитва підбадьорить, і пошле надію в серці! Нехай в ваше серце Бог мудрість вкладе, розуміння, розуміння, бачення, щоб ви могли легко виконати все те, що Всевишній вам визначив в житті земному! І нехай Господь своєю ніжною рукою вашої душі торкнеться, і вкриє від негараздів і печалей! Нехай ваше ранок починається з молитви, а вечір також проходить в зверненні до Бога! Нехай кожен день наш Спаситель оновлює милість свою для вас! Нехай любов Христа вас міцно обіймає і дарує вам впевненість в завтрашньому дні!Нехай господь Бог відкриє для вас свою скарбницю і обдарує достатком земних благ! Так наповнить вас Бог радістю і миром, щоб надія ваша невпинно зростала за допомогою сили Божого Духа!