Зворушливі привітання з хрестинами у прозі, українською мовою

Ваш малюк виявився таким красенем, істинним янголятком. Ви тільки подивіться в його очі, в яких можна прочитати все найкраще. Вірю в те, що ваш синок заслуговує справжнього щастя і обов’язково його побажання, мрії знайдуть місце в реальному житті. Хочу побажати захисту ангела-хранителя і Господа з сьогоднішнього дня, адже при хрестинах дитинка зробив важливий крок на шлях до Вищих сил. Бажаю, щоб на протязі всього життя, відчувалася тільки справжня захист і можливість збереження віри в світле майбутнє, безмежне щастя. Бажаю малюкові активного росту і успішного зростання, адже я вірю в те, що насправді він зуміє досягти поставлених цілей в житті, знайти своє щастя. Прийміть, будь ласка, в дар це привітання і невеликий хрестик, адже я щиро бажаю найкращого вашому синочку. З крестинами!

Вітаю з крестинами вашого янголятка і від душі бажаю світлою, доброю, щасливою мирної, радісного життя вашій дитині, в який батьки і хресні будуть вірними і сміливими захисниками від усього поганого. Миру вашій родині і здоров’я, яскравих свят і чудесних миттєвостей з коханою крихіткою.

Вітаю вас і ваше крихітне диво з крестинами! Бажаю малюкові вірного ангела хранителя за спиною, який буде оберігати його протягом усього його життєвого доріжки, рятуючи від нещасть і злий користі. Нехай ваше чудо чекає попереду чисте і сонячне майбутнє під захистом святих і щастя буде супроводжувати всюди.

Хочемо побажати вам не зупинятися на досягнутому! Нехай Господь подарує вам ще одного, а краще двох діток, адже діти – це і є щастя!

У дитини поки немає віри, не прокинувся розум і совість. Але дитина не відділимо від батьків. Всім своїм єством він пов’язаний з ними і, якщо сім’я християнська, вона не може примиритися з тим, щоб її дитина була відірваний від божественної благодаті. У момент Хрещення Святий Дух освячує всі істота немовляти. При хрещенні батьки і хресні беруть на себе зобов’язання вкласти віру в душу дитини. Вітаю хресних, на яких лежить велика відповідальність за духовне зростання їх хрещеника (або хрещениці)!

Це чудова подія відбулася! З цього дня ваш малюк під найнадійнішим захистом – захистом Бога! Нехай на його шляху не буде розчарувань, негараздів і падінь. Нехай Бог і ангели-хранителі чують ваші молитви, і дарують маляті здоров’я і життєрадісність. Прийміть наші щирі вітання!

Ми всі сьогодні чули в церкві спів маленьких янголят, що супроводжує вашу маленьку дівчинку в новий, таємничий світ, який подарував їй справжнього захисника в особі ангела-хранителя і названих батьків. Цей день дуже важливий не тільки для малятка, а й для хресних, адже перед обличчям Бога вони поклялися стати батьками для цієї дитини, оберігати і направляти її, допомагати в будь-якій ситуації і завжди підтримувати. Хрещені, ви непросто виголосили слова, а взяли на себе зобов’язання, тепер у вас є дочка. Так нехай цей маленький янголятко завжди відчуває ваш захист, тепло і любов. У світі, мабуть, немає нічого прекраснішого невинних дитячих очей, сьогодні вони довірилися вам, тому зробіть все, щоб вона була щасливою.